Referencer

50 års fødselsdagfest
Tusind tak for et ualmindelig stemningsfuldt og vellykket musikalsk bidrag til min 50 års fødselsdagsfest. Musikken understøttede på fornem vis, gennem dit høje musikalske niveau og brede repertoire, den gode og festlige stemning hhv. før spisningen og i særdeleshed under spisningen. Den succes formidler jeg gerne videre.

Bryllupsfest, Aarhus
Vi havde et rigtig dejligt bryllup, hvor alting klappede, som vi kunne drømme om. Det inkluderer også Carsten, som leverede en super god performance. Lige fra han kommer med sit udstyr og til han slutter af, var vi ovenud tilfredse. Hans evne til at tilpasse musikken til selskabet, herunder hans måde, roligt at fade de smukke toner, når der skulle holdes taler, var imponerende. Der kom rigtig mange meget positive kommentarer omkring hans guitarspil hele igennem aftenen og endnu flere dagen efter. Så vi kan bestemt give Carsten vores bedste anbefalinger til Jeres fremtidige samarbejde. Han levede 110 % op til vores forventninger (som i forvejen var meget høje).

Konfirmation, Vejen
Tak for din indsats. Det var nogle gode  numre, du havde valgt at spille, varieret og i et passende lydniveau,  og der var mange rosende kommentarer fra gæsterne.

Bryllupsfest - Kongebrogaarden, Middelfart
Vi vil gerne lige endnu engang sige mange tak for utrolig dejlig musik ved vores bryllup i Lørdags på Kongebrogaarden, det var en fornøjelse at lytte til under hele middagen, det var dejligt du var med til at gøre vores dag til noget særligt!

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger vedr. din musik, det syntes vi lige du skulle vide og vi vil helt klart anbefale dig fremover og mange tak for cd’en!

Bryllupsfest, Odense
Vi havde den STORE fornøjelse af at have Carsten til at spille til vores Bryllup i Lørdags, det er en beslutning vi på ingen måde har fortrudt. Han underholdt hele aftenen med sit fantastiske guitar spil, gode kompositioner og evnede det som mange festmusikere ikke kan, nemlig at være en del af festen på den gode underholdende måde, lægge en god baggrund af musik der ikke overdøver og dominerer.

Jeg kan ikke tælle hvor mange tilkendegivelser vi fik fra vores gæster om hvor god og underholdende han var.

Så herfra skal lyde et stort TAK til Carsten fordi han hjalp til med at gøre vores fest endnu mere fantastisk.

Jeg har allerede skrevet til Bandportalen og rost dig til skyerne, jeg mener det, jeg kan ikke tælle hvor mange tilkendegivelser vi fik fra vores gæster om hvor god du var, så stort TAK herfra.

Musikindslag under vielsen, Brabrand Kirke
Det var simpelthen fantastisk og der blev snakket om dig hele dagen…
Så tusind tak :-)

Begravelse, Thisted Kirke
Kære Carsten. Tusind tak for dit smukke spil i kirken til min mors begravelse. Det gik lige i hjertet!